IT diensten.

Als full-service ICT bureau bieden we zowel ICT als IT diensten. Alles onder één dak, wel zo handig. Toch? In deze header vindt u het overzicht van onze meest populaire producten en diensten. Wij noemen ons bewust full-service, want we leveren nog tientallen ICT en IT diensten meer dan we hier kunnen vermelden.

 

Security.

Security was nog nooit zo belangrijk, zowel om privacy- als financiele redenen. Nu data steeds toegankelijker wordt voor uw personeel, stijgt inherent het risico op datalekken. Sterke IT security voorkomt ongewenste verrassingen, zowel binnen als buiten de muren van uw organisatie, op elk device op elk moment.

IT advies.

IT advies nodig? NedOps staat voor u klaar. Wij stemmen uw IT landschap tot in detail af op de; doelen, missie en visie van uw organisatie. Wilt u niet alleen IT advies, maar ook begeleiding? Bijvoorbeeld bij de implementatie van een volledige IT infrastructuur? Dan faciliteren wij u graag in de vorm van  business case gedreven projectbegeleiding.​ 

Systeembeheer.

Systeembeheer, nog steeds even belangrijk als ooit. Want wat is er nou fijner dan weten dat: “alles werkt zoals het moet werken”. Goed systeembeheer zorgt dat devices altijd up-to-date zijn – en de backups op orde. Gebeurt er dan onverhoopt toch wat? Dan heeft u geen stress. Het systeembeheer smoort de problemen direct in de kiem – en zo draait de IT van uw organisatie binnen no-time weer op rolletjes.

ICT diensten.

Ook voor andere ICT diensten kan u bij ons terecht. Heeft u een eigen server nodig? Of misschien zoekt u naar VOIP of telefonie oplossing? Of wilt u overstappen naar werken in cloud? We helpen u van a t/m z uw organisatie te moderniseren, digitaliseren en processen te automatiseren. Wij leveren als IT bedrijf écht alles. Van advies en implementatie tot volledig onderhoud.

Maak kennis met onze

IT diensten en plan vandaag nog een afspraak.

Een overzicht van onze

Populairste IT diensten.

Transitie naar de cloud

VOIP & Telefonie

Zakelijk Internet

Managed devices

Managed service

Security 

 

Hybride werkplek

IT architectuur

Apparatuur levering

Clouddiensten

Virtuele desktop

 

 

Wij zijn de

Full-service IT partner voor bedrijven met 20 tot 200 FTE.

De afgelopen 20 jaar heeft uw organisatie zich ontwikkeld en uitgebreid, dat geldt net zo voor het IT landschap. Een full-service ICT bureau helpt het overzicht te houden – en maakt de lijn van vraag naar oplossing snel en kort. 

Als full-service IT partner blijven we voor u op de hoogte van IT trends, zo blijft uw organisatie moeiteloos bij in een complex en snel veranderend IT landschap. En onze IT diensten? Die voldoen altijd aan de nieuwste standaarden.

Andere IT / ICT diensten

Een korte toelichting

U

Licentiebeheer

Als organisatie alles uit uw ICT licenties halen? Licentie-beheer elimineert kosten en optimaliseert het gebruik en rendement.

U

Internet, VoIP & Telefonie

Zakelijk internet, provider onafhankelijk in heel Nederland.

Goed georganiseerde VoIP communicatie bespaart kosten en vergroot tevens uw in- en externe klant tevredenheid. 

U

Server nodig?

Uw data toegankelijk en veilig opslaan? Wij regelen de server die past bij uw wensen en behoeften. Van mail- tot maatwerk server.

U

IT audit

Een IT audit maakt uw huidige situatie helder. Specifieke doelen of veranderingen in gedachten? Dan helpt een IT audit bottlenecks te voorzien en voorkomen.

U

IT advies

IT advies volgt na een IT audit. Tijdens een IT advies worden zowel uw operationele als strategische vragen doeltreffend beantwoord.

U

Begeleiding: trends

Hybride werken, fluïde werken en andere trends. Hoe kan uw organisatie daar aan meedoen? NedOps biedt u graag business case gedreven begeleiding.